• Colecția primăvară-vară 2024 a lui Elie Saab a fost inspirată de misticismul marocan.
  • Jean Paul Gaultier și Simone Rocha au colaborat pentru o colecție couture specială.
  • O piesă remarcabilă a colecției Valentino e o rochie neagră din catifea, cu decupaj.

Elie Saab și-a prezentat colecția Haute Couture primăvară-vară 2024 cu o notă de misticism marocan.
Colecția, intitulată „Desert Rose”, s-a inspirat din farmecul intrigant al Marocului, capturând esența souk-urilor sale pline de viață și lumina eterică a deșertului.

Printre vedetele prezente s-a numărat și Jennifer Lopez, care a îmbrăcat o rochie avanpremieră semnată de Elie Saab, într-o nuanță mousseline verde lime îmbogățită cu o pelerină florală în nuanțe pastelate, accentuată cu pene și cristale violet lavandă.

Jean Paul Gaultier și Simone Rocha au colaborat pentru o colecție specială, numită „Gaultier by Rocha”.
Colecția couture a inclus rochii de bal fără spate, creații rafinate din tul, siluete dramatice și elemente recunoscute ale mărcii, cum ar fi fundițe, spumă, perle și flori.

Recomandări

CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?

Acestea au fost juxtapuse cu accesorii de inspirație marinărească, lenjerie de corp folosită ca îmbrăcăminte exterioară, corsete și o reinterpretare elegantă a celebrului sutien conic al lui Gaultier, adus la viață de Rocha.

Colecția Valentino, compusă dintr-un impresionant număr de 64 de modele, a prezentat o diversitate copleșitoare de opțiuni pentru sezonul premiilor. Unul dintre piesele remarcabile a fost o rochie neagră din catifea, cu un decupaj elegant, completată de o lungă ștoală din sifon de mătase.

Citește și