• Imaginile cu incidentul, care a avut loc miercuri, 12 octombrie, au fost deja vizualizate de 56.300 de ori, iar sub ele se află 6.600 de comentarii.
  • În clip, o pasageră brunetă este vizibil iritată în timp ce strigă Fk all of you.
  • Femeia strigă că a întârziat câteva ore până la destinație.

Momentul în care o femeie a devenit agresivă și a țipat la un avion plin de pasageri a devenit viral după ce a fost postat pe Reddit. Clipul, care durează două minute, arată cum o femeie brunetă înjură și țipă la echipaj și la pasageri după ce i s-ar fi spus să își ia câinele din poală în timpul zborului.

Clipul a fost postat pe forumul de discuții Reddit de către un utilizator pe nume VincentsCrows, sub titlul În zborul soției mele de la ATL la JFK în această dimineață. Bărbatul nu a precizat cu ce companie aeriană zbura femeia.

Imaginile cu incidentul, care a avut loc miercuri, 12 octombrie, au fost deja vizualizate de 56.300 de ori, iar sub ele se află 6.600 de comentarii.

Recomandări

SZIJJARTO APĂRĂ LUMEA DE UN RĂZBOI MONDIAL
SCHOLZ ESTE DE ACORD CU MACRON
VON DER LEYEN NU RENUNȚĂ LA MELONI
CHINA ORGANIZEAZĂ EXERCIȚII MILITARE
FERRARI PREGĂTEȘTE UN MODEL UNIC
SFÂNTUL MILENIAL

În clip, o pasageră brunetă este vizibil iritată în timp ce strigă Fk all of you (Duceți-vă naibii cu toții) către echipaj și pasageri, la un moment dat aruncând cu o oarecare forță o sticlă de apă către un rând din spatele ei. Turn your fking phone off (Închide-ți telefonul), îi strigă ea unui alt pasager care filmează.

Femeia strigă că a întârziat câteva ore până la destinație pentru că nu ați putut să-mi lăsați câinele să stea în poala mea, înainte ca un membru al echipajului să intervină și să spună: Doamnă, să mergem.