• Nu mai ai limita de 10.000 de piese pe care le poţi stoca în librăria personală pe Spotify
  • Playlist-urile individuale sunt în continuare limitate la 10.000 de piese
  • În Spotify sunt disponibile 50 de milioane de piese

Poate ţi s-a întâmplat să tot adaugi piese în colecţia personală de pe Spotify şi să te trezeşti la un moment dat cu mesajul „All filled up“. Vremurile acelea se apropie de sfârşit, scrie The Verge. În sfârşit, Spotify a eliminat limita de 10.000 de piese pe care le poţi stoca în librăria personală şi îți permite acum să stochezi câtă muzică vrei, o problemă pe care iubitorii de muzică au reclamat-o ani la rând.

Până acum, din cele 50 de milioane de piese disponibile, puteai salva în colecţia „Your Music“ doar 10.000 la care să ai acces rapid. Mai multe solicitări au venit de la utilizatori, dar compania a refuzat să elimine restricţia, ba chiar, în 2017, a comentat: „La momentul acesta nu plănuim să extindem limita colecţiei Your Music, pentru că doar 1% dintre utilizatori au atins-o.“

Noua regulă se aplică doar bibliotecii personale din Spotify, playlist-urile individuale sunt în continuare limitate la 10.000 de piese, iar utilizatorii pot descărca cel mult 10.000 de piese pe fiecare device pentru ascultare offline.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cei de la Spotify au anunţat că va dura puţin până când limitarea va fi eliminată pentru toţi utilizatorii, aşa că, dacă vezi vechiul mesaj de eroare „Epic collection, friend“, va trebui să mai ai puţintică răbdare.