• Donald Trump vrea să revină în lumina reflectoarelor politice
  • Trump intenționează să vorbească la Conferința acțiuni politice a conservatorilor (CPAC) din Orlando, Florida, pe 28 februarie
  • Ultima dată când Trump s-a adresat unei mulțumi a fost pe 6 ianuarie în cadrul unui miting

Fostul președinte american Donald Trump vrea să revină în lumina reflectoarelor și se va adresa publicului la o întâlnire a conservatorilor, a declarat sâmbătă o sursă care cunoaște planurile sale, relatează Reuters.

Trump intenționează să vorbească la Conferința acțiunii politice a conservatorilor (CPAC) din Orlando, Florida, pe 28 februarie, a declarat sursa, sub protecția anonimatului.

„El va vorbi despre viitorul Partidului Republican și al mișcării conservatoare. De asemenea, mă aștept ca cel de-al 45-lea președinte să abordeze politicile dezastroase privind amnistia și gestionarea frontierelor de către Joe Biden”, a spus sursa.

Recomandări

ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SCHIMBAREA DE SEX AJUNGE ÎN ROMÂNIA
SHAKIRA SCAPĂ DE PROCES

Ultima dată când Donald Trump s-a adresat unei mulțumi a fost pe 6 ianuarie în cadrul unui miting, cu puțin înainte de atacul de la Capitoliu.

Cei patru ani petrecuți de Trump la Casa Albă s-au încheiat la scurt timp după ce a fost acuzat de incitare la violență în evenimentele de la Capitoliu. Pe 13 februarie, fostul președinte a fost achitat în cel mai scurt proces de impeachement din istoria SUA.